Garantie

Bij ons geen verrassingen

Bij ons geen verrassingen

Meer dan 25 Volvo's XC90 2.0 T8 Twin Engine op voorraad!

De aanschaf van een auto is een grote uitgave. U wilt zeker zijn van een goede keuze én zeker zijn van een kwalitatief goede auto. Garantie op een occasion biedt u extra zekerheid. Wij staan voor transparantie en houden niet van verrassingen. Bij ons weet u daarom ook precies wat u kunt verwachten. Voor een technische controle beurt, nieuwe apk, car cleaning interieur/exterieur én 6 maanden garantie rekenen wij slechts 895,-. Voor occasions tot 10.000,- geldt 495,- kosten en 3 maanden garantie. Garantieuitbreiding is mogelijk.

RDW

Turnhout Auto’s is een RDW erkend bedrijf. De RDW is de uitvoeringsorganisatie van de overheid in de mobiliteitsketen. De RDW houdt streng toezicht op RDW erkende bedrijven. Met deze erkenning hebben wij tevens de rdw-bevoegdheid ‘Tenaamstellen Voertuigbedrijf’ waardoor we gemakkelijk vanaf ons bedrijfsadres online het kentekenbewijs overschrijven op naam van de nieuwe eigenaar. Ook zijn wij bevoegd om vrijwaringsbewijzen af te geven.

NAP

Door altijd aangesloten te zijn geweest bij Stichting Nationale Auto Pas (NAP) heeft Turnhout Auto’s jarenlang bijgedragen aan het terugdringen van tellerstand fraude. Sinds 1 januari 2014 beheert de RDW de database met tellerstanden; dat was sinds 1991 een taak van de Stichting Nationale Auto Pas (NAP). Alle door de RDW erkende bedrijven in Nederland, zijn met ingang van januari 2014 wettelijk verplicht tellerstanden te registreren van personenauto's en lichte bedrijfsvoertuigen. Hierdoor wordt de ruimte om te frauderen met de tellerstand kleiner en wordt een betrouwbaarder oordeel afgegeven over de reeks geregistreerde tellerstanden. In samenwerking met NAP werkt de RDW aan het verder terugdringen van fraude met tellerstanden. Op onze occasionpagina zijn auto’s met een logische NAP Tellerrapport herkenbaar aan het NAP Weblabel.