Referenties

Ongedwongen manier van zaken doen

Referenties

Ongedwongen manier van zaken doen

Referenties

Om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, volgen we de richtlijnen van het RIVM nauwgezet op. Wij zorgen binnen ons bedrijf voor een minimaal risico door minimaal 1,5 meter afstand te houden, geen handen te schudden en overige hygiëne maatregelen zorgvuldig na te leven.

Ik heb goed advies gekregen en ben heel blij met deze XC60.

Betrouwbaar. Een mooie volvo XC60 gekocht en onze eigen auto ingeruild voor een eerlijke prijs. Het eerste contact met Patrick gaf mij een goed gevoel en we waren het snel eens over de aankoop van de volvo. Het afhandelen is door Maaike gedaan en dat ging vlot, omdat dat er een rare plek op de auto zat heeft de poetser de plek gelijk weg gepoetst . We konden de volvo met een goed gevoel mee nemen met 3 maanden garantie. Onze volgende auto gaan we eerst bij Turnhout auto's kijken

In een woord goed! Na telefonisch contact met Patrick over de eventuele inruilwaarde van mijn oude auto de lange reis naar Roelofsarendsveen gemaakt. Goed ontvangen door Maaike met koffie en gezellig gekletst. Hierna ben ik samen met mijn zoon een proefrit wezen maken. (Maakte niet uit hoelang) Na terugkomst waren er een paar puntjes van aandacht volgens mijn zoon. (Die monteur is.) Deze zijn verholpen en een week later heb ik de xc60 opgehaald. Hij stond er in showroomstaat, gewassen en in de wax. Kortom de service is top en meld me bij de volgende auto weer bij Turnhout Auto's. Zeker de moeite als je een goede auto tegen een zeer scherpe prijs wil hebben.

Zeer klantvriendelijk en ervaren. Eigenlijk een garage gespecialiseerd in Volvo' s waar we voor kwamen, maar toch een Nissan quasqai aangeschaft. Heel blij met onze nieuwe auto! Heel aardige, ervaren eigenaresse. Zou iedereen dit adres aanraden.

We zijn heel prettig geholpen en zijn heel blij en tevreden met de Volvo.

Persoonlijk en vertrouwd. Heel fijn geholpen, het was gewoon gezellig ondanks de 1.5 m afstand. Persoonlijk en voelde heel vertrouwd. Alsof we elkaar al veel langer kennen. Kregen ook goed advies. Leuk ook broer en zus. We kwamen 's avonds laat thuis en toen vroeg onze zoon van 7 als eerste: mag ik de motor zien! Mijn man en ik keken elkaar aan.... hadden nog helemaal niet gekeken... Zo goed voelde het dus!

Bij Turnhout terecht gekomen via het internet. Door de reviews van anderen toch maar even gaan kijken en deze overtuigden mij om de rit te wagen naar Roelofarendsveen. Door beide eigenaren netjes te woord gestaan in de communicatie vooraf. 2x Volvo type waarin ik interesse had. 1 viel af wegens geen sluitend boekje en de andere is helemaal top bevonden. Auto laten checken bij een bevriende garage onder het motto "al neem je de hele dag de auto mee als je maar voor 16 uur terug bent". Fijn dat dit kon, straalt vertrouwen uit. Vriendelijke en snelle communicatie, puntjes gevonden voor de aankoop aangegeven en zijn opgelost. Tot de volgende keer.

Onlangs heb ik bij Turnhout Auto's een prachtige Volvo V60 gekocht. Vanaf de eerste proefrit ben ik naar alle tevredenheid behandeld. Ze zijn vriendelijk en heel toegankelijk. Ik heb er altijd een goed gevoel bij gehad om bij deze garage een auto te kopen. Na de aankoop van mijn auto bleek er iets mis te zijn met mijn key-less entry. Ik heb hierover gelijk gebeld met Turnhout Auto's en dit hebben zij professioneel en naar alle tevredenheid opgelost kosteloos. kortom een tevreden klant.

De gewenste nazorg. Ik heb binnen 1 maand twee XC90’s op naam gehad, de ware aard komt boven als iets niet goed gaat. Mijn eerste auto van Turnhout bleek niet de specificaties te hebben zoals omschreven in de advertentie, “slordig en dat moet opgelost” zo concludeerden wij beide. Na overleg zijn wij er uitgekomen en nu rijdt ik in de gewenste 2de XC90 geleverd door Turnhout Auto’s. Dit hele traject is in goed overleg gegaan zonder tussenkomst van derden. Dat is hoe je zaken doet!

De juiste auto bij de juiste dealer gevonden. Ik geef een 10 voor klantvriendelijkheid.

Maaike en Patrick zijn geen gladde verkopers, maar geven een eerlijk en gedegen advies en denken met je mee. Omdat ik twijfelde tussen een XC60 T6 en XC90 V8 mocht ik beide modellen een aantal keren proefrijden. Kort na aanschaf van een prachtige XC60 bleek de auto lastig aan te slaan bij het starten. De Volvo moest terug naar de garage, waar na lang zoeken de oorzaak werd gevonden, een defecte brandstofpomp. Deze is keurig onder garantie vervangen.

Dit is de 3e Volvo die we bij Turnhout Auto's kopen. Het is gewoon zo gezellig bij Patrick en Maaike en we zijn erg te spreken over de service. Nog even sparen en dan hebben we onze volgende Volvo al zien staan:)

Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Open, eerlijk en oprecht.
Leuke voorraad van nette auto’s. Zeer goed geholpen met de aankoop, het rij klaar maken alsook de aflevering. Echt een top ervaring. Voor een volgende Volvo klop ik zeker even aan.

Bedankt voor alles Patrick en Maaike!

Eerste contact zakelijk en prettig. Bezoek aan de showroom was aangenaam. Onderhandeling kort en vlot. Afspraken mondeling en daarna schriftelijk bevestigd. En nagekomen wat beloofd is. Kortom een verdiende 10 en dat maak je zelden meer mee in zakelijk Nederland op welk terrein dan ook. Ik wens het team van Turnhout BV dan ook goede zaken toe.  

Keurig geholpen en zijn erg blij met de Volvo V70.

We zijn erg blij met onze nieuwe bedrijfswagen. Bedankt voor de prettige afhandeling.

Bij Turhout Auto's ziet het er zeer verzorgd uit en het contact verliep erg vriendelijk. Mooie auto voor een faire prijs.

Zeer goede en snelle service. Goede prijs voor een hele mooie Volvo!

De auto lijkt het na 3 maanden nog prima te doen. Prettige afhandeling door Maaike. Ivm aanstaande vakantie hebben we het super snel kunnen afhandelen en kon de auto na betaling gelijk door mijn dochter en mijzelf meegenomen worden.

Altijd spannend als je een aankoop doet bij een tot dan nog onbekend bedrijf. Na diverse pechsituaties kan ik wel zeggen dat vriendelijkheid, betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel staan van de eigenaren en mederwerker(s). Een (volgende) auto zou ik zeker aanbevelen hier aan te schaffen.

Na een lange zoektocht naar een Volvo XC90 V8 eindelijk bij Turnhout Auto's terechtgekomen. Direct al een heel goed gevoel bij dit bedrijf gekregen. Dit mede doordat Maaike mij direct en acuraat antwoord gaf over het onderhoud van de auto, ook heeft ze een video gemaakt nadat de auto op de brug stond. Erg professioneel! In het weekend een korte proefrit gemaakt en daarna kwam ik al vlot met Ruben tot een akkoord. Normaal klim ik niet snel in de pen om een beoordeling te geven, maar zou dit bedrijf zeker aanbevelen als je een gebruikte Volvo wilt kopen.

In eerste instantie kwamen we voor een Volvo XC90, die bij nader inzien niet helemaal aan onze verwachtingen voldeed. Een andere auto paste beter bij ons. We zijn correct en prettig behandeld en hebben nu de auto die wel voldoet aan onze wensen. Erg prettig zaken gedaan.

Ik was op zoek naar een 15 jaar oude Volvo XC90. Dit ivm youngtimer regeling. Een 15 jaar oude auto kopen kan problemen geven. Echter bij Turnhout niet. Ze zoeken een goede auto voor je en zorgen ervoor dat deze goed afgeleverd wordt. In het begin waren er startprobleempjes, maar deze werden goed opgelost. Het contact hierover verliep prettig. Dus ben je van plan een Volvo te kopen, dan zou ik zeer zeker eerst bij Turnhout Auto's gaan kijken.

Gastvrij ontvangst, ongedwongen sfeer en correcte afhandeling. Top bedrijf!

Wij hebben een ontzettend goede ervaring met Turnhout Auto's. Na enkele eerdere autobedrijven te hebben bezocht, was dit voor ons een opluchting. We voelden ons direct op ons gemak bij de eerlijke en nuchtere Patrick. Gladde praatjes en marketingtrucs vind je hier niet. Wat een prettige en betrouwbare plek om je auto te kopen! Ook voor mijn oude auto kreeg ik direct een redelijk bod. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan.

Een goede ervaring. De mensen zijn behulpzaam aardig en vakbekwaam. Prettig om zaken mee te doen.

We zijn heel blij met onze Volvo. We hadden een probleem met de airco vlak voor onze vakantie, maar dat is allemaal heel snel en netjes verholpen.

Na jaren met veel plezier in een Volvo XC70 te hebben gereden wilden wij een 7 persoons auto aanschaffen. Dus gingen we op zoek naar een mooie Volvo XC90. Bij Turnhout Auto's was een ruim aanbod aanwezig, waaronder deze R-Design uitvoering.We zijn vriendelijk geholpen in een ongedwongen sfeer. Top!

We hebben een hele mooie Volvo XC60 gekocht bij Patrick en Maaike. Heel blij en tevreden!

Helemaal tevreden met mijn nieuwe auto. Fijn bedrijf!

Op Volvo forum goede verhalen gehoord over Turnhout Auto's. Ik zocht een betrouwbare auto en die heb ik gevonden. Ik ben zeer tevreden.

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de zorgeloze oplossing van een aantal garantiepuntjes. Gelukkig waren het kleinigheidjes. We zijn heel erg blij met onze fantastische Volvo XC90!

Mooi, net bedrijf, we werden netjes ontvangen met koffie. Na de proefrit hadden we een goed gesprek. Maaike en Patrick geven je echt het gevoel dat je altijd welkom bent en zijn duidelijk.Je hebt het gevoel dat de verkoop van een Seat Mii net zo belangrijk is in de verkoop als iedere andere auto. Kortom hier kun je met een gerust hart op een vriendelijke manier een goede auto kopen.

We hebben er iets langer op moeten wachten, maar we zijn erg tevreden met de afhandeling. 

We zijn erg gastvrij ontvangen. De auto is keurig afgeleverd en zijn erg tevreden.

Vorige week mijn nieuwe Youngtimer opgehaald bij Turnhout Auto's. Gaan kijken bij Turnhout Auto's na goede ervaringen van vrienden over Patrick en Maaike. De XC90 is keurig afgeleverd voor een auto van deze leeftijd. Ben er erg blij mee. Helder en duidelijk over het gedane onderhoud, helemaal top.

Zeer tevreden en vriendelijk. Zijn altijd bereid een oplossing te vinden. Gaf een goed gevoel bij de aankoop van onze auto. Top bedrijf.

Twee weken terug ons eerste contact gehad met Maaike en Patrick. Wij vonden de witte XC60 een prachtige auto.  Zelf zijn wij al 20 jaar entousiaste Volvo rijders en dan is het ook vanzelfsprekend dat je dit merk trouw blijft. Werden zeer vriendelijk ontvangen, met heerlijke koffie en er werd ons een prima inruilvoorstel gedaan. Wij hebben Turnhout Auto's als een heel open en transparant bedrijf ervaren. Al met al zijn wij erg enthousiast over Patrick en Maaike en kunnen wij niet anders dan Turnhout Auto's van harte aanbevelen. Bij de aanschaf van een volgende auto zien zij ons zeker terug.

Volvo V40 ingeruild ivm rugproblemen en vandaag een XC70 aangeschaft. Wat opvalt bij Turnhout Auto's is het goede gevoel dat je overhoudt na gesprekken en onderhandelingen over de auto in ongedwongen sfeer. Het voelt betrouwbaar en ik verwacht geen problemen met de XC70 te ondervinden. Dank aan Patrick en Maaike en ik hoop dat de gebakjes jullie zullen smaken!

Prachtige XC70 gekocht voor de 'beste' prijs in een sterk concurrerende markt. Prettige en vlotte afhandeling.

Meteen vriendelijk geholpen. Paar uur van te voren gebeld dat we kwamen kijken.Auto stond klaar voor een proefrit. Prettig geholpen, meteen duidelijk en eerlijk. Heel fijn geen verkooppraatjes! De XC90 rijdt heel fijn, super auto voor ons gezin en betrouwbaar. Meteen getest naar Oostenrijk en reed de besneeuwde weg zo naar boven zonder problemen..

Twee jaar geleden al een Volvo S80 aangeschaft bij Turnhout Auto's. Nu opnieuw geslaagd met een Volvo V70 diesel. Ook nu weer heel vriendelijk geholpen door Maaike. Geen verkoopverhalen, maar gewoon eerlijke info ook wat betreft aankomende onderhoudskosten. Ik zou iedereen dit adres aanraden.

Op 1e kerstdag zie ik een mooie advertentie op Autoscout en 10 minuten later heb ik al een afspraak met Maaike om te komen kijken op derde kerstdag.Lekker helder, gezellig, meteen een goed gevoel en ook geen verkooppraatjes, gewoon eerlijk. Proefrit gemaakt, gekocht en met een big smile vandaag naar huis gereden! Heerlijke auto, alles goed geregeld en afgehandeld......hier moet je zijn voor je nieuwe 2e hands......

We hebben Patrick en Maaike leren kennen als zeer gezellige, vakkundige en vriendelijke mensen die enthousiast met het vak bezig zijn zonder te forceren. Patrick en Maaike, we wensen jullie een heel goede en gezonde voortzetting van jullie autobedrijf.

Servicegericht. Mooie kwaliteit. Heel tevreden met de aankoop van een mooie Volvo.

Patrick en Maaike bedankt voor de hele fijne persoonlijke benadering onder het genot van een heerlijk kopje koffie "bakkie leut" zeggen wij in Brabant. Turnhout Auto's is niet alleen een aanrader, maar naar onze mening een must. Snel. adequaat en soepel afgehandeld.Een fantastisch familiebedrijf dat de afspraken ook echt nakomt. 

Ik vond dat het tijd was om mijzelf te verwennen met een mooie auto. Die heb ik gevonden bij Turnhout Auto's. Ik ben hartelijk ontvangen en goed geholpen. Ik ben heel blij met mijn nieuwe Volvo.

We zijn heel blij met de nieuwe auto. Prettig geholpen, fijn bedrijf.

Super goede service!

Bedankt voor de goede service, we zijn erg tevreden.

Heel blij met onze nieuwe auto! Goed gevoel gekregen bij dit bedrijf en fijn geholpen.

We zijn goed geholpen. Ik kon niet wachten onze nieuwe Volvo op te halen. Ben er heel blij mee.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe auto. Alles verliep vlot en ik ben goed geholpen.

Bij Turnhout Auto's een mooie Volvo aangeschaft. Bij het aankomen werd je goed en vriendelijk geholpen, maar vooral professioneel. Proefrit is ook geen probleem.Kortom een professioneel en goed gevoel overgehouden.aan dit familiebedrijf.

Geen verplichtingen, geheel vrijblijvend! Dat gevoel krijg je gelijk bij Patrick en Maaike

Ik ben erg blij met mijn Volvo, bedankt Patrick!

Zeer klantvriendelijk, meedenkend in oplossingen.

Ik ben heel tevreden met de gang van zaken bij Turnhout Auto's. Ik heb een perfecte auto gevonden die ik voor mijn rijschool ga gebruiken.

Erg plezierig, eerlijk en open.

De eigenaren van Turnhout Auto's Patrick en Maaike komen niet over als de doorsnee autohandelen, het zijn twee nette, eerlijke en vriendelijke mensen, die je niets willen aanpraten. Daarom hebben wij er inmiddels met nog steeds een goed gevoel onze 2 Mustangs gekocht. 

Ik heb een zeer mooie en perfecte Volvo gekocht voor niet te veel geld. Ben er erg blij mee. De mensen zijn zeer vriendelijk en denken met je mee.Ze zijn ook heel eerlijk tegen je. Mijn volgende auto zal ik zeker daar weer kopen. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden.

Prettige manier van omgaan met klanten. Relaxt, deskundig en vooral heel oprecht. Dat sprak ons erg aan. We hebben vanaf het begin een heel prettig contact gehad met Patrick & Maaike. En ook service achteraf is prima. Problemen worden besproken en netjes opgelost. Ik kan iedereen aanraden hier een kijkje te nemen als je op zoek bent naar een nieuwe auto.

Het verliep heel soepel allemaal en werden hartelijk ontvangen. Het is een erg laagdrempelig bedrijf, prettig zaken gedaan. Wij zijn heel blij met de Hyundai!

No nonsense bedrijf, degelijk en zoals wij van vroeger gewend zijn. Ze nemen nog de tijd voor je! Erg prettig. Niet zo zakelijk, zonder gedoe, geen verplichtingen. Wij zijn heel tevreden en blij met onze Ford C-Max.

Op zoek naar een betaalbare zwaardere auto, via internet bij dit bedrijf terecht gekomen. Prettig en snel zaken gedaan met Maaike. Fijne ontvangst en uitstekende afhandeling. Wij zijn met een goed gevoel teruggereden naar Zuid-Limburg.

Enkele weken geleden heb ik bij Turnhout Auto's een schitterende Audi A5 gekocht. Op hun website stond een goede omschrijving met duidelijke foto's en video. Tijdens de bezichtiging bleek geen woord gelogen en de wagen stond er schitterend bij. Ondanks de grote drukte op zaterdagochtend werden we zeer warm ontvangen en werd de tijd genomen om ons vriendelijk te woord te staan. Echt een fijn familiebedrijf met warme en oprechte mensen. Het was de rit uit Bergen op Zoom zeker waard en kan ze dan ook warm aanbevelen.

Goed, vriendelijk en klantgericht bedrijf!

Onlangs hebben wij een Toyota Auris Hybrid aangeschaft bij Turnhout Auto's. Een fijne en ongedwongen sfeer waar je niet het idee hebt dat er een auto opgedrongen wordt. Alles gaat op basis van vertrouwen en dat is ons goed bevallen. Bij de aflevering van de auto koffie en gebak (wel van te voren even je favoriete gebakjes opgeven;) Ondanks wat kritische opmerkingen van onze kant bleef Maaike altijd netjes, vriendelijk en oplossingsgericht. Wij zijn heel tevreden met de auto en kunnen iedereen Turnhout aanbevelen.

Wij hebben onlangs een prachtige V70 gekocht bij Turnhout Auto's. Patrick en Maaike nemen de tijd voor je, hebben geen gladde verkooppraatjes maar een eerlijk en duidelijk verhaal. Wij komen dan ook zeker terug voor een tweede auto.

Voor Hemelvaart was de auto tot onze verrassing al klaar en konden wij er mee weg, super! Ja ik beveel dit bedrijf aan.

De medewerkers van Turnhout Auto's waren zeer klantvriendelijk en de service is goed. Ik heb hier mijn allereerste auto gekocht en ben er zeer tevreden mee.

Ik vond de Polo bij Turnhout Auto's via Autoscout en na een vriendelijk telefoontje had ik een afspraak gemaakt voor een proefrit. Toen we bij Turnhout Auto's aankwamen stond de auto al klaar voor de proefrit en was alles goed geregeld. Na de proefrit werden we verwelkomtmet koffie en na prettige onderhandelingen was ik er al snel uit. Ik heb met Maaike gesproken en vond het prettig zaken doen met haar. Ik vond haar heel vriendelijk en ze heeft verstand van zaken. Het is een briljante auto en ik ga Turnhout Auto's zeker in de gaten houden, mocht ik weer op zoek zijn naar een nieuwe auto!

Op een zaterdagmiddag kwamen wij via Marktplaats terecht bij Turnhout Auto's. We werden erg vriendelijk geholpen door Maaike, een proefrit zonder afspraak was geen probleem. We hebben goede afspraken kunnen maken over het inruilen van onze auto en de garantie van de nieuwe auto. Een week later konden we de auto al ophalen! Al met al zijn wij zeer te spreken over dit bedrijf en kunnen het aanbevelen hier eens een kijkje te nemen als je op zoek bent naar een occasion.

Dit is echt een bedrijf waar je een mooie en goede auto kan aanschaffen. Na een paar bezoeken had ik mijn gevonden in een auto. Tot mijn verbazing kreeg ik deze mooie auto mee om hem te laten keuren bij de dealer. Het duurde best lang voordat ik de auto in bezit has, maar dat lag aan mij. Patrick en Maaike hebben veel geduld moeten hebben hier door. Maar fantastisch, ik dank hun voor hun vertrouwen in mij. Daar kan je dus gerust een auto kopen, het is een bedrijf die zijn afspraken nakomt.

De kia gaat als nieuw, het brandstofverbruik 1 op 12.5 valt mee voor een grotere auto. Turnhout Auto's heeft ons een goede auto geleverd!

Zeer vriendelijk ontvangst. Ze geven je de tijd en ruimte de auto te bekijken, proefrit te maken en eventueel de financien rond te krijgen. Je word goed op de hoogte gehouden over de vorderingen van het afleveren van de auto qua tijd en datum.

Wordt snel geholpen, goed geholpen. We zijn hartstikke blij met onze nieuwe aankoop.

Ik zag een auto staan waar ik direct weg van was. Heb een afspraak gemaakt om hem te bekijken en werd heel vriendelijk en goed geholpen. Iedereen was super aardig en behulpzaam. Ik heb alle tijd gekregen een proefrit te maken en om de auto goed te testen. Ook mijn auto inruilen was geen probleem. Ik ben dus super tevreden en heel erg blij met mijn nieuwe auto. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

Mijn vrouw en ik waren op zoek naar een Volkswagen Up automaat. Bijna nergens te vinden. 10 Minuten voor sluitingstijd kwamen we binnen bij Turnhout Auto's. Maaike nam alle tijd voor ons. We hebben direct de auto gekocht. Last minute deal noemde ik het. En zo was het ook, want 2 dagen later konden we de auto al ophalen. Super service. We hebben hem meteen laten bestickeren voor onze Autorijschool Hillegom. Wij zijn er heel blij, hij rijdt superchill! Groeten Stephan en Kimberley

Turnhout Auto's is een leuk klein autobedrijf met zeer vriendelijk personeel. Zij geven je de tijd zodat je de auto goed en rustig kunt bekijken, daanaast is het maken van een proefrit geen probleem en kun je de tijd nemen om de auto goed te testen. Door het zeer vriendelijke personeel en de vrijheid die je krijgt, voel je je erg op het gemak en kun je een goede beslissing maken. Afspraken worden netjes nagekomen en ook het afleveren van de auto gaat heel makkelijk en vriendelijk. Al met al een bedrijf met leuke auto's en een topservice. Turnhout Auto's bedankt!

Ik kan Turnhout Auto's van harte aanbevelen.Patrick en Maaike zijn heel down-to-earth, vriendelijk en eerlijk. Ze doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen zonder boven op je nek te zitten of met gladde verkooppraatjes aan een auto te helpen. "What you see is what you get" En bij aankoop wordt de auto zo netjes mogelijk aangeleverd. Zo zouden meer garages/autodealers hun klanten moeten helpen. Keep up the good work, Patrick en Maaike!

Topbedrijf en van het eerste gesprek tot aan het ophalen van de auto perfect geholpen, kortom een feestje. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden en het is open en eerlijk zaken doen. Kortom de volgende komt weer bij Turnhout Auto's vandaan en ik heb zelf al meerdere mensen doorgestuurd en ook deze zijn met een meer dan tevreden gevoel met hun nieuwe auto weggereden!

Prima mensen en goede service, alleen doordat ik zelf achter de APK aan moest gaan en de verloop van de trekhaak moest ophalen, liet de afhandeling een beetje te wensen over. Ik geef Turnhout Auto's een 8.

Reactie Turnhout Auto's: Helaas is er een miscommunicatie geweest met de werkplaats omtrent een nieuwe APK wel of niet. Ze hadden keurig een controle beurt gedaan en een nieuwe trekhaak erop gezet. Onze oprechte excuses dat u zelf nog naar de werkplaats moest om de auto te laten afmelden voor APK. Gelukkig is dit meteen geregeld en kon u snel genieten van uw nieuwe auto. Dit zal ons hopelijk niet meer gebeuren, bedankt voor uw feedback.

De nieuw aangeschafte Volvo S80 staat inmiddels op de oprit. Aangeschaft bij Turnhout in Roelofarendsveen. Heel fijn geholpen en vooral niet opdringerig. Door deze wijze om te gaan met klanten onderscheidt dit bedrijf zich zeer positief. Ze luisteren naar je wensen en ervaringen tijdens de proefrit. En ook de prijsstelling van de aangeschafte Volvo was zeer scherp.

Een eerlijk en vriendelijk autobedrijf. Vanaf de eerste afspraak verliep de communicatie prettig en helder. Aankoopkeuring bij eigen garage is geen enkel probleem. Enkele punten van aandacht, zoals versleten banden zijn op kosten van Turnhout Auto's opgelost. Top! De auto, een Toyota Yaris, rijdt super en voelt als nieuw!

Mijn droomauto gekocht bij Turnhout Auto's, heel fijn ontvangen, goede deal gesloten, mooie auto en zeker ook de prijzen gecheckt. Was echt de goedkoopste maar bovenal ook heel fijn contact en vertrouwd gevoel bij dit familiebedrijf, zeker aan te raden. Adm inruilauto ook snekl en netjes afgehandeld, ik had niet alles meer bewaard:). Ben heel blij!

Klantgericht en betrouwbaar autobedrijf. Er wordt ingegaan op technische en algemene vragen.Vooral na proefrit werd ik overtuigd voor aankoop van de auto. De auto werd volgens afspraak rijklaar gemaakt onderhoud oppoetsen, etc. Auto rijdt helemaal ook na 2 weken naar de zin.

We wilden graag een kleinere auto en zijn ontzettend goed geholpen. Zeer klantvriendelijk en recht door zee, geen rare constructies je weet wat je krijgt en wat je kan verwachten. Zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen.

Prima autobedrijf. Kenmerken: eerlijk, reeel, oprecht, klantvriendelijk en behulpzaam personeel. Ze nemen de tijd voor je en geven je alle ruimte om de auto te bezichtigen/proefrit te maken. De communicatie gedurende de verkoop is prima, vragen en of verzoeken worden correct en snel beantwoord. Alle afspraken zijn keurig nagekomen, kortom betrouwbaar bedrijf.

Ik heb nooit eerder contact gehad met het bedrijf. Al gelijk hebben we kunnen merken dat er genoeg ervaring door de jaren heen is opgebouwd. We werden goed ontvangen en hebben onze vragen voor de huidige auto samen kunnen bespreken. Naast de opgebouwde ervaring is er veel aandacht gegeven aan ons als consument. Veel dank en we komen zeker de volgende keer gezellig terug.

Na weken zoeken naar een geschikt autobedrijf kwamen we terecht bij Turnhout Auto's, waar we precies vonden wat we zochten. Na een leuke ontspannen kennismaking hebben wij een proefrit gemaakt die wij hebben afgesloten met een zeer tevreden aankoop van onze Hyundai I40. Volgens vrienden en familie hebben we de auto voor een hele mooie prijs kunnen kopen. Bij deze willen we dan ook iedereen die een auto zoekt aanraden om zeker de moeite te nemen om het bedrijf van Patrick en Maaike te bezoeken. Groet van een zeer tevreden klant!

Patrick Turnhout Auto's maakt volledig waar waar ze voor staan, een familie bedrijf met aandacht voor de klant. Je voelt je snel opgenomen door de familie waarbij ze met je meedenken welke auto het beste bij je wensen past. Het gaat ze om een tevreden klant, en dat zijn wij 100%!

Naast een goede auto vinden wij het belangrijk dat de verkoper vertrouwelijk is en hier hadden wij dat. Alles is naar wens en snel verlopen. De afspraken zijn goed nagekomen en ze zijn goed te bereiken. Wij zijn super tevreden!

Zeer vriendelijk personeel en behulpzaam. Geeft alle gelegenheid voor het bekijken en proefrijden van de auto. Ik vond het een zeer mooi en ruim aanbod. Na het krijgen voor een goede inruilprijs de koop gesloten. Waarna de auto een week later geleverd kon worden. De software voor navigatie werd netjes een week later per post nageleverd (nieuw). Wij zijn zeer tevreden en komen zeker nog een keer terug.

Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe auto. Met betrekking tot de service en afhandeling ben ik helemaal tevreden. Klantgericht, adequaat en in mijn ogen een duidelijk en eerlijk verhaal. Dus aanbevelingswaardig voor anderen!

Eerlijk auto bedrijf met eerlijke auto's en eerlijke prijzen. Mankeert er toch iets aan de auto geef dat dan aan en zij zullen zorgen dat het opgelost wordt. Ze houden zich aan hun woord. 

De Auris bevalt prima. Echt een heel fijne auto. We werden bij jullie prettig geholpen. Het gesprek over de prijs en inruil verliep soepel. De auto werd schoon afgeleverd maar wat we wel jammer vonden is dat we nog wat rommel in het achterportier vonden. Verder zijn we heel tevreden, ook over de snelle aflevering.

Ik vind het een goed bedrijf. Ik heb duidelijke informatie gekregen over de auto en de medewerkers waren heel vriendelijk en behulpzaam. ik ben superblij met mijn auto, hij rijdt super lekker!

Stel vraag via Whatsapp

Bel